keskiviikko 7. joulukuuta 2016

Jouluinen Porvoo

Kävimme viikonloppuna parin tunnin reissulla Porvoossa mieheni kanssa. Tunnelmallinen vanhakaupunki oli niin upea myös näin talvella, ihanat pienet putiikit ja kauniit kadut sekä rakennukset tekivät lähtemättömän vaikutuksen. Tuntui hieman siltä, kun olisi ollut ulkomailla, vaikka todellisuudessa olimme vain reilun puolen tunnin ajomatkan päässä kotoamme.
Ilma oli aika viileä ja tuulinen, mutta se olikin hyvä syy käydä sisällä lähes jokaisessa sisustusliikkeessä ja nauttia hyvällä mielellä kahveista ja kakuista lämpimän kahvilan nurkkapöydässä. Yhteinen aika on ollut hieman kortilla viime viikkoina, joten teki myös parisuhdemielessä hyvää ottaa muutama tunti aikaa vain meille.

Jälkikäteen sain myös tietää, että tämä visiittimme oli yllätys-babyshowereitteni takia tehty hämäys, joten varmasti tämä jää kyllä hyvin mieleen! Vauvakutsuista teen ihan oman postuksen, kunhan saan kuvamateriaalia haalittua ystäviltäni. Mutta sen verran voin jo sanoa, että täällä leijutaan kyllä edelleen pilvilinnoissa! Jotenkin niin liikuttunut, kiitollinen ja onnellinen olo kun rakkaat ihmiset olivat järjestäneet vaivalla aivat mielettömät juhlat minua varten. Upeita ihmisiä kyllä kertynyt lähipiiriini!

Juhlista lisää myöhemmin, tässä muutamia kuvia kauniista Porvoosta.















Mukavaa loppuviikkoa! :)

Emma

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti